Strain in japonia

Posted on November 24th, 2010 in poze by Alex

In fiecare zi la plimbarile mele prin Tokyo se intampla cate ceva de povestit. Fie japonezii nu sunt atenti, raspund aiurea in engleza desi sunt intrebati in japoneza, (alte) faze funny sau nu. O sa incerc sa mai notez aici cate una din cand in cand. Azi de exemplu mergeam cu sora mea prin Ueno si am vazut ca la un magazinas de dulciuri au rulouri. Comandam cateva si ne intreaba daca vrem ceva de baut. Eu raspund Tapioca milk tea, size L . Vanzaroarea Intreaba de care tapioca, colorata sau neagra ( coloured or black ?). Eu ii spun sorei mele in romana : ” care or fi , nu conteaza ” la care vanzatoarea : Coloured, Hai ! :) Spunea cineva ca limba romana nu e limba internationala? :))

3 Responses to 'Strain in japonia'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Strain in japonia'.

 1. mari said,

  on December 4th, 2010 at 9:50 pm

  Domnule Alex , mai sunteti in Tokio ?

  Sunt o romanca si, in data de 14 dec.2010 , daca nu vor aparea alte evenimente neprevazute, voi ajunge pentru prima data in viata mea, in Tokio . Mi-as dori tare ,tare mult ,daca aveti placerea , sa -mi raspundeti sa va mai intreb despre aceasta tara ,aproape mistica . cu respect ,

 2. Alex said,

  on December 5th, 2010 at 6:56 am

  salut romanco ( :)) ), inca mai sunt. care iti sunt intrebarile?

 3. mari said,

  on December 5th, 2010 at 11:20 am

  Apropo de “Spunea cineva ca limba romana nu e limba internationala? :))”, cam cat este de internationala ?
  Anume, daca ,dupa aterizare, presupunand ca persoana/persoanele de contact nu ma asteapta sau,eu insami nimeresc in alt portal , pot sa ma adresez oricarei persoane nipone , cu orice intrebare, in limba lui “escu” ?
  Glumesc ! M-as simti onorata daca mi-ati scrie un e-mail .
  Poate va reamintesc “buchetul de Recas” in cazul in care ne vom si cunoaste …cu respect !

Post a comment